Pure Nuances

Puur, persoonlijk en sfeervol!

Interieurstyling

Verkoopstyling

Workshops

gallery/vierkant website

Je interieur beweegt altijd met je mee. Dat komt omdat je woon- en /of je gezinssituatie gaat veranderen of is veranderd. En natuurlijk verandert je smaak ook in de loop der jaren!

 

Pure Nuances helpt je graag om jouw  interieur met de verandering(en) "mee te laten bewegen". Door ervaring,  kennis en creativiteit, zorgt  Pure Nuances voor een persoonlijk en sfeervol interieur voor jou!

 

Klik op tarieven en kijk wat de mogelijkheden zijn voor een interieuradvies/styling

gallery/vierkant verkoopstyling

Als eigenaar kijk je anders naar je woning dan een koper. Daarom is het belangrijk om je woning zo representatief mogelijk te maken voor de verkoop. Door je woning een neutrale uitstraling te geven, bereik je een grotere doelgroep. Je krijgt immers maar één kans voor een goede eerste indruk !

 

Pure Nuances heeft een eigentijdse formule omtrent verkoopstyling. Géén dure adviezen en tips, maar de handen uit de mouwen!

 

Klik op tarieven om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

gallery/moodboard vierkant

Pure Nuances organiseert ook workshops op het gebied van interieur en wonen. Door het maken van een moodboard, kun je je persoonlijke wooonstijl visueel maken. D.m.v. kleuren, materialen, afbeeldingen creëer je jouw persoonlijke moodboard. Alvorens je zelf aan de slag gaat, krijg je eerst een korte presentatie over de verschillende woonstijlen.

 

De workshops zijn geschikt om te volgen met een aantal vriendinnen en/of collega's. Aantal personen is minimaal 3 en maximaal 8 personen. 

 

Interesse? Klik op tarieven en kijk wat de mogelijkheden zijn voor een gezellige workshop!