Pure Nuances

Puur, persoonlijk en sfeervol!

Basis Interieuradvies € 280,-

Wil je meer gezelligheid en sfeer in je woning, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Pure Nuances helpt je graag om dit te bereiken. Tijdens een intakegesprek aan huis, worden jouw woonwensen besproken. Er wordt gekeken naar je woonstijl en natuurlijk ook jouw persoonlijke smaak.

Daarna gaat Pure Nuances aan de slag. Er wordt een moodboard gemaakt en een kleurenplan, zodat je een beeld krijgt van de sfeer van de nieuw in te richten ruimte. Tevens ontvang je een plattegrond met een meubelindeling. Tenslotte wordt er een tweede afspraak gemaakt om het passende interieuradvies te presenteren. D.m.v. het moodboard, kleurenplan en de plattegrond, wordt er een totaaladvies gepresenteerd. Uiteindelijk zal er met dit basisadvies een persoonlijk en sfeervol interieur gecreëerd worden!

– Intakegesprek (max.2 uur)
– Moodboard
– Kleurenplan
– Plattegrond met indelingsplan
– Presentatie totaaladvies op locatie

 

Eenvoudig interieuradvies € 150,-

Pure Nuances komt 1-malig bij jou aan huis voor een intakegesprek. Er wordt een moodboard en een plattegrond met een meubelindeling gemaakt. Het moodboard en de plattegrond worden via een bijlage in een mail verstuurd.

 

– Intakegesprek (max. 1,5 uur)
– Moodboard en plattegrond met indeling

 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een interieuradvies en/of styling op maat. Wil je misschien een verlichtingsplan? Een shopping list waar je bepaalde meubels en accessoires kunt kopen? Maar het kan ook zijn dat je het interieuradvies en/of styling helemaal uit handen wil geven? Neem vrijblijvend contact op met Pure Nuances om de extra’s te bespreken. Pure Nuances kan dan naar aanleiding van je wensen een offerte maken.

 

Reiskosten binnen een straal van 15 km zitten bij de prijs inbegrepen. Boven de 15 km wordt er 0,30 per km ( inclusief BTW) in rekening gebracht.


 

Basis verkoopstyling € 250,-

– Intakegesprek in de te verkopen woning
– Re-styling met bestaande meubels
– Adviezen en tips om de woning verkoopklaar te maken
– Vervolg afspraak om de puntjes op de i te zetten

 

Pure Nuances zal tijdens de intake een ronde door de woning maken. Met een objectieve blik wordt er gekeken wat er nodig is om de woning verkoopklaar te maken. Tijdens de re-styling voor de verkoop van je woning, maakt Pure Nuances zoveel mogelijk gebruik van bestaande meubels en accessoires. Intussen wordt er ook bekeken welke werkzaamheden de bewoners zelf kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan opslag van bepaalde meubels of het aanschaffen van (andere) accessoires. Er wordt een vervolgafspraak gemaakt om de puntjes op de i te zetten. Uiteraard het liefst voordat er een bezichtiging en/of open huis zal plaatsvinden!


 

Workshops

 

Moodboard

 € 25,- per persoon, inclusief materiaal

Koffie/thee en een lekkernij

Duur workshop: 1,5 tot 2 uur

 

Moodboard maken in combinatie met een lunch

€ 50,- per persoon, inclusief materiaal

Lunch bestaat uit:

Koffie/thee en/of vruchtensappen

Broodjes met hartig en zoet beleg

Frisse salades

Totale duur: max. 4 uur

 

 

 

 

 

 


 

gallery/knipsel moodboard aangepast okt 2018 (2) - kopie
gallery/vierkant verkoopstyling
gallery/knipsel moodboard sept 2018 aangepast website pn